Acțiunea “Bucuria de a Dărui”
ediția a 5-a, 15 Decembrie 2018
Ajută-ți semenul, bucură-te cu el și în această bucurie pregătește-i, unui copil mai mic decât tine, un cadou pe care i-l va înmâna Moșul.

“Cel ce are două haine să dea celui ce nu are”- Luca 3.11.

Către Primăria Galați, Domnului Primar Ionuț Pucheanu

În numele Bazei de Afaceri și Servicii – BAS.ro vă solicităm deblocarea bretelei care face accesul din Drumul de Centura spre Barboși, din dreptul Benzinărie Rompetrol.
De peste o lună, această cale este blocată și toate vehiculele ajung în fostul sens giratoriu. La orele de vârf, se formează cozi ce ajung și până în dreptul castrului roman de la Tirighina, cu efecte asupra consumului de combustibil, a uzurii vehiculelor și a poluării (înainte de sensul giratoriu drumul este în pantă și atunci când se fac cozi trebuiesc multe porniri în pantă).

Așa cum peste drumul în lucru s-au făcut căi de acces pentru riverani (vedeți fotografiile de mai jos) să se permită si deblocarea bretelei pentru traficul public.
În ceea ce privește solicitarea noastra din 16 Septembrie 2018 prin care propuneam fluidizarea traficului (pe această bretea să fie sens dublu de circulație), vă solicităm să aprobati o intervenție a noastră în Comisia Municipală Pentru Siguranța Circulației.

Cu respect,
Baza de Afaceri și Servicii – BAS.ro
Președinte, Mihai Popa – 31.10.2018

9

87654321

  Modernizare intersectie foto 1

 Modernizare intersectie foto 2

Modernizare intersectie foto 3

 

bucurie

În jurul Ieslei în care a stat Pruncul Iisus, colindele, poeziile, cadourile oferite și primite au făcut din Orașelul Copiilor din Țiglina 1 locul unde s-a retrăit bucuria Crăciunului, când Cerul s-a unit cu Pamântul!

bucuria de a darui 2017

Ajuta pe Mos Craciun si pregateste un cadou unui copil mai mic decat tine.

Asociatia Baza de Afaceri si Servici - BAS.ro, in parteneriat cu Primaria Galati, Viata Libera Galati, Monitorul de Galati, NePasaDeGalati.ro, PresaGalatiBraila.com si Tagio Events organizeaza a patra editie a actiunii “Bucuria de a Darui” in data de 23 Decembrie 2017, intre orele 11.00 si 13.00, in Parcul Copiilor din Tiglina 1, (in spatele Pietei Agroalimentare).

bucurie1

În jurul Ieslei în care a stat Pruncul Iisus, colindele, poeziile, cadourile oferite și primite au făcut din Orașelul Copiilor din Țiglina 1 locul unde s-a retrăit bucuria Crăciunului, când Cerul s-a unit cu Pamântul!


Spre știință:

    • Prefectului Județului Galați;
  • Inspectoratului Școlar Județean Galați;
  • Școlii Gimnaziale nr. 12 “Miron Costin” Galați;

Domnule Prim-ministru,

Reprezint Baza de Afaceri și Servicii – BAS.ro, o Asociație care iși propune prin unul dintre obiective să “Sesizeze autoritățile competente cu privire la unele măsuri ce trebuiesc luate pentru crearea unui climat social si economic favorabil”. 

 

 

Scrisoare deschisa adresata: Prefectului judetului Galati, CNADNR, Consiliului Judetean Galati, Politiei judetului Galati, Primariei Galati.

Baza de Afaceri si Servicii – BAS.ro este o asociatie cu peste 100 mesteri si specialisti care asigura zeci de servicii din diverse domenii si prin prezenta scrisoare va solicitam MODERNIZAREA INTRARII IN GALATI LA INTERSECTIA DINTRE BULEVARDUL BRAILEI, DRUMUL DE CENTURA si BULEVARDUL DUNAREA

 


BAS.ro a consiliat pe probleme de marketing actiunea“BUCURIA DE A DARUI” organizata de Gradinita particulara “IULICA” din Galati

Cu aprobarea Primariei, actiunea a avut loc, Sambata, 16 August 2014, in Gradina Publica din Galati, intre locul de joaca al copiilor si fantana arteziana si s-a bucurat de succes din toate punctele de vedere. 

 


Taxele exagerate de la Oficiul Registrului Comertuluisunt inca o piedica in fata micului intreprinzator. S-a ajuns ca in anumite situatii taxele pentru unele acte aditionale sa fie mai mari decat cele pentru infiintarea unei societati.

In decembrie 2013 am cheltuit peste 1100 RON pentru cateva operatiuni elementare la ORC.