Scrisoare deschisa adresata: Prefectului judetului Galati, CNADNR, Consiliului Judetean Galati, Politiei judetului Galati, Primariei Sendreni.

Vineri, 26 Aprilie 2019, in intersectia de la Sendreni, conducatorul unui autoturism VW care venea dinspre Tecuci nu a acordat prioritate unui TIR care venea dinspre Galati. In urma accidentului autoturismul a fost grav avariat.
Acest accident ar fi putut fi evitat daca intersectia ar fi fost semnalizata suplimentar.
In urma cu peste 5 ani, printr-o scrisoare deschisa, am cerut autoritatilor sa creasca siguranta traficului in aceasta intersectie.
De atunci nu s-a imbunatatit nimic desi intersectia este una dintre cele mai nesigure din tara si aici, deseori, au loc accidente.
Solicitam autoritatilor realizarea unei consultari (la care sa participe autoritatile, specialistii in domeniu si orice persoana fizica sau juridica interesata) avand ca scop gasirea celei mai bune solutii pentru modernizarea acestei intersectii si realizarea in regim de urgenta a solutiei desemnate.

Mai jos va retrimitem scrisoarea din 2014.
Cu respect,
Presedinte BAS.ro
Mihai Popa

 

06.01.2014 - Proiect modernizare intersectie Sendreni

Scrisoare deschisa adresata: Prefectului judetului Galati, CNADNR, Consiliului Judetean Galati, Politiei judetului Galati, Primariei Sendreni.

Baza de Afaceri si Servicii – BAS.ro este o asociatie cu peste 100 mesteri si specialisti care asigura zeci de servicii din diverse domenii. Prin prezenta va propunem un parteneriat public – privat pentru modernizarea intersectiei dintre DN25 si DN2B din localitatea Sendreni, judetul Galati, din imediata vecinatate a statiei de carburanti OMV.

Din cauza arhitecturii intersectiei, vehiculele care vin pe DN25 din Sendreni spre Galati sunt semnalizate insuficient ca pierd prioritatea si unele dintre ele patrund in intersectie fara sa se asigure si fara sa cedeze prioritatea. In aceasta intersectie au loc multe accidente, unele foarte grave cum a fost cel din luna august 2013 cand au murit trei oameni.

BAS.ro se ofera sa proiecteze si sa realizeze modernizarea intersectiei fara nici un cost al manoperei, urmand ca administratorii drumurilor sa achite doar contravaloarea materialelor folosite pe care noi o apreciem a fi de cel mult 10.000 ron.

In cazul unui raspuns pozitiv, va rugam sa ne indrumati la persoanele din institutiile dumneavoastra cu care trebuie sa colaboram. Daca trebuie sa ne adresam (si) altor institutii cu atributii in aceasta privinta, va rugam sa ne indrumati.

In imaginile atasate va prezentam propunerea noastra de modernizare.

Avem in rezerva inca alte 4 alternative de modernizare (fara a ne limita la acestea) si anume realizarea unor indicatoare suplimentare atat pe asfalt cat si pe partea dreapta a drumului, montarea pe asfalt a unor limitatoare de viteza, montarea in intersectie a unui semafor si realizarea unui sens giratoriu.

Credem insa ca devierea ultimilor metri din DN25 inlatura impresia falsa ca te afli pe drumul cu prioritate si in acelasi timp ofera soferilor care vin de pe DN25 o mai buna pozitie pentru asigurare. Raportul mare intre beneficiile cresterii siguranta circulatiei si costurile mici recomanda realizarea acestei modernizari a intersectiei cat mai repede. Asteptam raspunsul dumneavoastra.

Va dorim sanatate si succes.
La Multi Ani!

Baza de Afaceri si Servicii – BAS.ro
Ec. Ing. Mihai Popa – 06.01.2014

 


Sâmbătă, 2.2.2019, la Restaurantul TAKIS a avut loc întalnirea membrilor și simpatizanților Asociației “Baza de Afaceri și Servicii BAS.ro”.
Bucuria revederii și dorința de a împărtași experiențele și cunoștințele fiecăruia ne-au mobilizat să ajungem la TAKIS.
L-am avut alături de noi pe domnul prof. univ. dr. Negoescu Gheorghe care ne-a prezentat o perspectiva diferită de a majorității celor prezenți. Dacă noi suntem demoralizați de ostilitatea mediului de afaceri, dânsul ne-a indemnat să fim optimiști, să acționăm cu tenacitate și profesionalism și să folosim oportunitățile pieței.
Discuțiile au durat puțin peste 2 ore și au fost un bun prilej de a iniția colaborări concrete între membrii prezenți.
Cu toții am căzut de acord să ne întâlnim mai des. Aștepăm propuneri privind ziua și locul.
Spor în toate!
Mihai Popa

Sâmbătă, 2 Februarie 2019, începând cu orele 10.00, la Restaurantul TAKIS, va avea loc întâlnirea membrilor și simpatizanților Asociației “Baza de Afaceri și Servicii - BAS.ro”.

Restaurantul TAKIS este situat în Țiglina II, pe strada Constructorilor, nr. 8, între Poliția Județeană și Liceul “Sf. Maria”.

Obiectivele principale ale BAS.ro sunt:
1) Comunicare între membri pentru împărtașirea experiențelor și a cunoștințelor.
2) Colaborarea pentru mai buna deservire a clienților.
3) Recomandarea/promovarea reciprocă a produselor și/sau serviciilor.
4) Creșterea abilităților antreprenoriale ale membrilor.

Mai multe informații despre BAS.ro găsiți la adresa: http://bas.ro/despre-noi .

Discuțiile vor dura aproximativ două ore.

Se vor aborda subiecte de interes pentru IMM-uri.

Fiecare participant va prezenta activitatea pe care o desfășoară.

Vă rugăm să ne comunicați numele persoanei/persoanelor care vor participa prin telefon - 0747-118866 sau prin e-mail - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. .

Vă așteptăm!

Cu respect,
Mihai Popa

 

 

 

 

Într-o atmosferă de mare sărbătoare, Sâmbătă, 15 Decembrie 2018, peste 300 de copii, părinți și bunici, au participat la Biserica „Sfinții Mina, Victor şi Vichentie“,la a 5-a ediție a acțiunii “Bucuria de a Dărui”.

Lângă bradul de Crăciun frumos împodobit, în jurul Ieslei în care a stat Pruncul Iisus, s-a retrăit bucuria Crăciunului, când Cerul s-a unit cu Pamântul! Colindele, poeziile, cadourile oferite și primite ne-au apropiat unii de ceilalți. Glasurile copiilor s-au împletit cu glasurile îngerilor și ne-a reamintit că Pruncului Iisus a venit în lume pentru mântuirea noastra.

Prin mijlocirea lui Moș Crăciun, copiii au oferit unii celorlalti cadouri în care au pus hăinuțe, cărti, jucării și dulciuri. Cadourile rămase au fost dăruite copiilor de la “Centrul social comunitar pentru familii cu copii, aflate în dificultate” Șendreni și unei familii defavorizate din Filești.

Acțiunea “Bucuria de a Dărui”
ediția a 5-a, 15 Decembrie 2018
Ajută-ți semenul, bucură-te cu el și în această bucurie pregătește-i, unui copil mai mic decât tine, un cadou pe care i-l va înmâna Moșul.

“Cel ce are două haine să dea celui ce nu are”- Luca 3.11.

Către Primăria Galați, Domnului Primar Ionuț Pucheanu

În numele Bazei de Afaceri și Servicii – BAS.ro vă solicităm deblocarea bretelei care face accesul din Drumul de Centura spre Barboși, din dreptul Benzinărie Rompetrol.
De peste o lună, această cale este blocată și toate vehiculele ajung în fostul sens giratoriu. La orele de vârf, se formează cozi ce ajung și până în dreptul castrului roman de la Tirighina, cu efecte asupra consumului de combustibil, a uzurii vehiculelor și a poluării (înainte de sensul giratoriu drumul este în pantă și atunci când se fac cozi trebuiesc multe porniri în pantă).

Așa cum peste drumul în lucru s-au făcut căi de acces pentru riverani (vedeți fotografiile de mai jos) să se permită si deblocarea bretelei pentru traficul public.
În ceea ce privește solicitarea noastra din 16 Septembrie 2018 prin care propuneam fluidizarea traficului (pe această bretea să fie sens dublu de circulație), vă solicităm să aprobati o intervenție a noastră în Comisia Municipală Pentru Siguranța Circulației.

Cu respect,
Baza de Afaceri și Servicii – BAS.ro
Președinte, Mihai Popa – 31.10.2018

9

87654321

  Modernizare intersectie foto 1

 Modernizare intersectie foto 2

Modernizare intersectie foto 3

 

bucurie

În jurul Ieslei în care a stat Pruncul Iisus, colindele, poeziile, cadourile oferite și primite au făcut din Orașelul Copiilor din Țiglina 1 locul unde s-a retrăit bucuria Crăciunului, când Cerul s-a unit cu Pamântul!

bucuria de a darui 2017

Ajuta pe Mos Craciun si pregateste un cadou unui copil mai mic decat tine.

Asociatia Baza de Afaceri si Servici - BAS.ro, in parteneriat cu Primaria Galati, Viata Libera Galati, Monitorul de Galati, NePasaDeGalati.ro, PresaGalatiBraila.com si Tagio Events organizeaza a patra editie a actiunii “Bucuria de a Darui” in data de 23 Decembrie 2017, intre orele 11.00 si 13.00, in Parcul Copiilor din Tiglina 1, (in spatele Pietei Agroalimentare).

bucurie1

În jurul Ieslei în care a stat Pruncul Iisus, colindele, poeziile, cadourile oferite și primite au făcut din Orașelul Copiilor din Țiglina 1 locul unde s-a retrăit bucuria Crăciunului, când Cerul s-a unit cu Pamântul!


Spre știință:

    • Prefectului Județului Galați;
  • Inspectoratului Școlar Județean Galați;
  • Școlii Gimnaziale nr. 12 “Miron Costin” Galați;

Domnule Prim-ministru,

Reprezint Baza de Afaceri și Servicii – BAS.ro, o Asociație care iși propune prin unul dintre obiective să “Sesizeze autoritățile competente cu privire la unele măsuri ce trebuiesc luate pentru crearea unui climat social si economic favorabil”.