MODELELE DE DECLARATII S-AU SCHIMBAT INCEPAND CU 26.3.2020. MAI JOS AVETI NOILE MODELE DE DECLARATII.

Update 30.3.2020 : Grupul de max. 3 persoane se refera doar la pietoni.

Sa nu fiti in masina sau pe strada in grupuri de mai mult de 3 persoane din familii diferite. Deci 3 persoane se pot deplasa impreuna. Nu este clar cum se pot deplasa oamenii cu trenul sau cu microbuzele, probabil pastrand distanta de minimum 1 metru.

Pentru a putea parasi domiciliul trebuie sa aveti legitimatia de serviciu si/sau sa completati una din cele 2 declaratii de mai jos.

Faceti click dreapta pe un formular, faceti click stanga pe butonul "Salveaza imaginea ca..." pentru a salva declaratia in calculatorul dv., printati imaginea salvata apoi completati prin scriere de mana.
Pentru deplasarea in locurile publice fiecare persoana trebuie sa aiba legitimatia de serviciu sau o declaratie si actul de identitate. Altfel riscati amenzi si sa fiti intorsi din drum.
Autoritatile pot fotografia declaratia si actul de identitate.

Guvernul a pregatit unele masuri de sustinere a firmelor afectate de criza. O sa le studiem si vom discuta cu fiecare in parte de preferat la telefon 0747-118866 sau prin e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Protejati-va sanatatea dv. si a celor cu care interactionati.

Mihai Popa

23.3.2020