Și anul acesta, în preajma Sărbătorii Nașterii Domnului, Parohia „Sfinții Mina, Victor şi Vichentie“, Școala Gimnazială “Miron Costin” și Asociația „Baza de Afaceri și Servicii - BAS.ro” vă invită la ediția a 8-a a acțiunii “Bucuria de a Dărui” care va avea loc Joi, 23 Decembrie 2021, începând cu orele 10.00.
Acțiunea va fi la Parohia „Sfinții Mina, Victor şi Vichentie“ și se va desfășura în condiții de pandemie. Recomandăm ca participanții să poarte mască şi să se respecte distanța minimă. Se vor împărți cadouri copiilor de pâna la 14 ani.
Rugăm părinții să ajute copiii să pregătească și să aducă, pentru cei mai mici ca ei, cadouri. În ele pot fi puse cărțile, jucăriile și hăinuțele care le sunt de prisos.
Observații:
· Copiii participanți trebuie să fie în permanență supravegheați de părinți. Nu lăsați copiii în grija organizatorilor!
· La sosire donatorii lasă pachetele la organizatori. Cei care nu pot participa la eveniment, pot aduce cadourile la Biserică până Joi, 23 Decembrie 2021.
· Fiecare copil va primi cadouri.
· Cadourile care vor rămâne vor fi distribuite unor copii din familii aflate în dificultate din municipiul sau județul Galați.
· Darurile (cărțile, jucăriile, hăinuțele…) pe care copiii le oferă celor mai mici trebuie să respecte următoarele:
o Pe pachete trebuie să se scrie vârsta și sexul copilului căruia îi sunt destinate lucrurile. (ex: BĂIAT de 5 ani). Excepție fac cadourile cu dulciuri și fructe.
o Rugăm a scrie pe pachet și numele donatorului, telefonul și/sau e-mail-ul părinților.
o Un pachet poate conține obiecte destinate unei singure persoane. Daca lucrurile oferite sunt destinate mai multor categorii de copiii puteți face mai multe pachete și pe fiecare colet trebuie să fie trecută vârsta și sexul copilului căruia îi sunt destinate.
o Într-un pachet pot fi lucruri diverse (cărtile la un loc cu hăinuțele…).
o OBIECTELE DONATE TREBUIE SĂ FIE ÎN STARE BUNĂ, SĂ FIE CURATE ȘI AMBALATE, pentru a face o bucurie deplină celui care le primește. Obiectele mai mari pot fi aduse și neambalate.
Detalii la telefoanele 0772-251726, 0747-118866.
Organizatorii vă mulțumesc și vă doresc Crăciun Fericit și La Mulți Ani!
Mihai Popa
20.12.2021