BRUTĂRIA DOMNEASCĂ

BRUTĂRIA DOMNEASCĂ

Suntem o brutarie si patiserie artizanala la inceput de drum.

Pentru a veni in sprijinul celor care stau in casa, incepand de azi vom face zilnic si livrari la domiciliu. Comanda minima este de 40 lei iar transportul este gratuit. Pentru comenzi apelati 0736360166, iar pentru o buna functionare a activitatii de productie si livrare este de preferat sa ne anuntati cu 24h inainte.
Pentru strazile limitrofe Mihai Bravu, Domneasca, Episcop Melchisedec Stefanescu(Vultur), Stiintei, Gradina Veche transportul este gratuit fara a fi necesara o comanda minima.
 
Va mai oferim:
 
Cozonaci, comenzile pana in ora 10:00, la numarul de telefon 0736360166. Umplutura este la alegerea clientului, folosim doar ingredientele naturale ca la mama acasa iar pretul este de 40 lei/kg.
Vom face si cozonaci de post cu umplutura la alegerea clientului iar pretul este de 30 lei/kg.

Choux a la creme cu vanilie si ciocolata este fara indoiala un desert considerat un fel de "rege al dulciurilor"!

American Cookie -dulcele perfect pentru cafeaua de dimineata si nu numai!

Fursecuri cu unt si ciocolata!

Rulouri cu carame!

Fursecuri 'Viorica' -cu umplutura de caramel si bezea!

Bors natural cu cimbrisor si frunze de visin drege perfect orice ciorba si chiar baut asa simplu are multe proprietati benefice, fiind un remediu natural pentru sanatate.

Mini-Calzone Este perfect pentru micul dejun, pentru pachetelul de scoala sau serviciu, sau pur si simplu pentru o gustare intre mese!

Pricomigdale -dulcele transformat intr-un fursec irezistibil datorita consistentei date de aluatul bogat in nuca si migdale!

0736360166.

 

Accesari
985
Voturi

Information

  • Telefon
    0736360166