Suntem atâţia prieteni care încercăm să ne câştigăm pâinea cinstit prin profesarea meseriilor pe care le-am învăţat.

în familia mea avem peste 50 de ani de tradiţie în construcţii, tata fiind tâmplar şi construind case, eu am copilărit printre materiale de construcţii şi maşini de prelucrat lemnul. în vacanţe lucram cot la cot cu meseriaşii furându-le meseria dar am învăţat şi să comunic cu clienţii precum şi să mă descurc cu hârtiile.
Acum 26 de ani, în 1992, mi-am înfiinţat propria firmă, SC Top Service SRL, cu care am efectuat diverse servicii (consultanţă înfiinţare firme, filmări video, servicii fotografice, comerţ cu material de construcţii, publicitate, tipărituri, consultant IMM …).

De 18 ani lucrez nemijlocit în domeniul publicităţii şi ştiu că cel mai greu lucru pentru cineva care oferă servicii este să găsească clienţi.

Pentru a ne face cunoscute serviciile trebuie să facem publicitate. Putem să ne promovăm serviciile în mod individual sau putem să facem un dispecerat de promovare a serviciilor şi de colectare a comenzilor.

Eu m-am gândit să infiinţez un dispecerat şi pe propria cheltuială să promovez serviciile pe care prietenii mei pot să le ofere clienţilor.

Vă propun să vă alăturaţi echipei noastre. Nu vă costa nimic. Noi promovăm serviciile şi găsim clienţii. Dumneavoastră vă faceţi meseria. Cu o parte din banii încasaţi de la clienţii pe care vi-i dăm, vă solicităm să susţineţi cheltuielile noastre de dezvoltare.

Dacă sunteţi interesaţi, nu ezitaţi să ne contactaţi.

Cu respect,
Mihai Popa

14 Septembrie 2012